[Fanacc] SMTown Live World Tour III โ€“ Gelora Bung Karno, Jakarta

(by: @kaibebek)

Read the rest of this entry »

Advertisements

It’s About Surprise

Title: Itโ€™s About Surprise

Author: dwiananing

Length: Oneshot

Main Cast: Sooyoung SNSD & Kyuhyun Super Junior

Minor Cast: Key SHINee, Lee Chaerin (CL) 2NE1, Gongchan B1A4

Genre: Romance, Friendship, Family

Rating: PG-13

Read the rest of this entry »

Romantic

Title: Romantic

Author: dwiananing

Length: Oneshot

Main Cast: Suzy Miss A & Minho SHINee

Minor Cast: Wooyoung 2PM, Dara 2NE1, Taemin SHINee, Minwoo & Jeongmin Boyfriend, Taecyeon 2PM, Yoseob B2ST, FT Island

Genre: Romance, Friendship

A/N: Ini FF spesial buat saeng @putri127 :*

Rating: PG

Read the rest of this entry »

Teardrops In The Rain

Title: Teardrops In The Rain

Author: dwiananing

Length: Oneshot

Main Cast: Sooyoung SNSD & Kyuhyun Super Junior

Minor Cast: Key SHINee, Hyorin SISTAR

Genre: Angst, Romance, Friendship

Rating: G

Read the rest of this entry »

[1 of 2] Love Like A Fairy Tale

Title: Love Like A Fairy Tale

Author: dwiananing

Length: Drabbles, Series

Main Cast: Sooyoung SNSD & Kyuhyun Super Junior

Minor Cast: Seohyun SNSD, Yonghwa CN Blue, Onew SHINee, Super Junior

Genre: Romance, Friendship, Family

Rating: PG-13

A/N: FF ini memang terinspirasi dari cerita-cerita di negeri dongeng ๐Ÿ™‚

Read the rest of this entry »

(2 of ?) WHEN I……..

Title: (2 of ?) WHEN Iโ€ฆโ€ฆ..

Author: dwiananing

Length: Drabbles, Series

Main Cast: Stella/Siwon, Key/Amber, Taemin/Suzy, Seungri/Uee, Doojoon/Lizzy, Dongwoon/Sohyun, Yoochun/Kahi, Onew/Jiyeon

Minor Cast: Sulli f(x), Minho SHINee, Gayoon 4Minute

Genre: Humor, Friendship, Romance

Rating: PG-13

A/N: Ini semua pairing yang aku suka banget, jadi bisa dibilang aku shipper mereka semua, kalau gak suka sama pairingnya ya gak usah baca aja hehe. Oh ya lanjutan part ini nanti bakalan jadi kumpulan drabble juga, tapi beda cast, siapa aja mereka? Ditunggu aja deh oke? ๐Ÿ™‚

Read the rest of this entry »

[2 of 2] I Can’t Remember

Title: I Canโ€™t Remember

Author: dwiananing

Length: Twoshot

Main Cast: Sooyoung SNSD, Kyuhyun Super Junior, Zhoumi Super Junior M, Suzy Miss A

Minor Cast: Bora SISTAR, Taemin SHINee.

Genre: Family, Friendship, Angst, Romance

Rating: PG-13

A/N: Halo semua. Masih inget sama FF ini gak? Maaf ya baru di post sekarang. Bagi yang udah penasaran sama ending cerita ini, selamat baca ya ๐Ÿ™‚

Oh ya ini link PART 1nya >>ย KLIK DISINI YA!

Read the rest of this entry »

No! Name

Kalau mau baca klik link-link di bawah ini ya :

Teaser

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5 [END]

Epilog

Jangan lupa comment sama like juga ๐Ÿ™‚

[True Story] Bestfriend?

Kalo mau bacaย KLIK DISINI YA!

Jangan lupa comment sama like juga ๐Ÿ™‚

Love At The First Sight

Title: Love At The First Sight

Author: dwiananing

Length: Oneshot

Main Cast: Sooyoung SNSD & Kyuhyun Super Junior

Minor Cast: Yunho TVXQ, BoA, Jooyeon After School, Cho Jino, Minho SHINee, Shindong, Leeteuk, Ryeowook & Heechul Super Junior

Genre: Romance

Rating: G

Read the rest of this entry »

« Older entries